Theatergroep Fien
Met Theatergroep Fien gaan we dit seizoen op toer met maar liefst drie voorstellingen: Een buik van wol, Een broer om in te bijten en Hoeveel zou de wereld wegen?. We spelen op verschillende plekken in Nederland en België. Daarnaast wordt er gesleuteld aan een nieuwe voorstelling die in seizoen 2018-2019 in première zal gaan.
speellijst www.theatergroepfien.nl

Allez, Chantez!
Allez, Chantez! organiseert zangsessies voor iedereen die van samenzingen houdt. Dit seizoen speel ik mee in twee Allez, Chantez!-formats: De Supersongslurper voor families en What The Vox?! voor tieners samen met beatbox-wonder Uruz.
speellijst www.allezchantez.be

Joep solo

Met mijn eigen repertoire speel ik in november op het festival De ziel van het zuiden in Amsterdam. Met songwriter Harold K en muzikant Thimo Gijezen sta ik in april en mei op de planken. Samen brengen we het liedjesprogramma Expats in Simpelveld en Landgraaf. Meer speeldata zijn op komst!

speellijst

Sint Jozef OV4

Net als vorig schooljaar begeleid ik ook dit jaar samen met Arlette Van Overvelt een meerjarig theaterproject op Sint-Jozef OV4, een school voor buitengewoon onderwijs in Antwerpen.

www.sintjozefov4.be

SEIZOEN 2017-2018

Copyright Joep Conjaerts © 2017 All Rights Reserved